Despre noi

Solicită ofertă

Cine suntem?

Cu o experiență vastă în domeniul încălzirii, compania noastră oferă servicii profesionale de mentenanță a sistemelor de încălzire și de construcție a șemineelor și coșurilor de fum. Când alegeți serviciile noastre, beneficiați de un pachet complet, care include:

  • Echipa Hornar de Cluj vă stă la dispoziție pentru a vă oferi consultanță personalizată, asigurându-vă că alegeți soluția de încălzire potrivită pentru căminul dumneavoastră.
  • Suntem autorizați să emitem adeverințe de coșerit, recunoscute de instituțiile abilitate, asigurând astfel conformitatea lucrărilor cu standardele în vigoare.
  • Ne ocupăm de toate etapele proiectului dumneavoastră. De la planificare și design, la comandă, livrare și montaj, ne asigurăm că fiecare detaliu este executat corect.
  • Echipa noastră de montaj este formată din specialiști care se asigură că instalarea șemineului sau a coșului de fum este realizată corect și respectă normele de siguranță.
  • Construim șeminee și coșuri de fum utilizând materiale de bună calitate și cele mai noi tehnici, asigurându-vă că investiția dumneavoastră va rezista testul timpului. Alegeți experiența și profesionalismul pentru un sistem de încălzire eficient și sigur. Încredințați-ne proiectul dumneavoastră și bucurați-vă de confortul și căldura unui cămin primitor, fără a vă face
    griji cu privire la siguran
    ța sau mentenanța acestuia.

Galerie foto

Portofoliu

Showroom

Ești în căutarea șemineului perfect pentru căminul tău? Hornar de Cluj îți deschide porțile noului nostru showroom din Florești, pe strada Teilor nr 13.E!

Vino să explorezi o varietate de modele de șeminee, fiecare cu un stil unic ce promite să transforme orice încăpere într-un spațiu cald și primitor.

Programează o întâlnire cu specialistul nostru! Vom asigura consultanță personalizată pentru ca tu să alegi produsul care se potrivește armonios cu designul și nevoile căminului tău.

Te așteptăm în showroom-ul nostru pentru a începe călătoria spre confortul și siguranța căminului tău!

IMG_4019

ECHIPAMENTE PREMIUM

Suntem distribuitorii furnizorilor de echipamente Leier, Schiedel, ProInvest, Romotop, Kaminhorn, DefroHome si Sparthem.

Numerele vorbesc de la sine

0 +
Clienți mulțumiți
0
Ani de experiență
0
Proiecte finalizate

Fiecare client care a apelat la serviciile noastre, a fost surprins plăcut de modul de lucru și de felul în care a decurs întreg procesul: de la consultanță la serviciile de mentenanță.

Date de contact​

Folosiți datele de contact de mai jos sau completați formularul alăturat pentru a lua legătura cu noi!